Scratch2Cash: de nieuwe manier van krassen?

Veel mensen kopen nog steeds hun krasloten bij de kassa van hun plaatselijke supermarkt, sigarenboer, tijdschriftenzaak of tankstation. Het is vaak ook een impulsaankoop. Toch zijn er ook veel mensen die actief het krassen opzoeken. Voor deze mensen is er nu de veel handigere en makkelijkere manier om online krasloten te kopen bij Scratch2Cash. Wordt dit de nieuwe manier van krassen?

Toegankelijk

Natuurlijk heeft het wel wat: je bent in de winkel en hebt wat wisselgeld over. Voor 1 of meer euro koop je 1 of meer krasloten en je begint te krassen. Het zijn vaak wat kleinere prijzen die je ermee wint, maar toch weer leuk meegenomen. En een grotere prijs is natuurlijk nooit uitgesloten. Datzelfde geldt bij Scratch2Cash, waar elk derde lot een winnend lot is. Meespelen doe je al vanaf slechts 25 cent. Zeg nou zelf: in de winkel koop je daar geen kraslot voor.

Bonus

Nog iets wat je de winkelier of pomphouder nooit zult zien doen: jij legt een tientje neer voor een rijtje krasloten, hij legt er een tientje als bonus bij en verdubbelt daarmee het aantal loten dat je kunt kopen. Toch is dat iets wat Scratch2Cash wel doet. Je krijgt daar een mooie bonus van wel 100% (vanaf €10 tot €200). Dat geeft je in een keer de mogelijkheid om 2 keer zoveel loten te kopen en dus 2 keer zoveel kans te maken op prijzen! Wat trouwens ook fijn is: je betaalt gewoon met iDEAL, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een creditcard nodig hebt.

Keuze genoeg

Scratch2Cash geeft je meer dan genoeg keuze uit verschillende krasloten en andere online games. Er is zoveel te beleven, dat je gegarandeerd niet snel uitgekeken raakt op deze veelzijdige en leuke game-omgeving. Dus als je tijd en een beetje geld over hebt om aan krasloten te besteden, neem dan eens snel een kijkje bij deze leuke aanbieder. Hier lees je meer over Scratch2Cash.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation