Originele dingen die je met een tientje kunt doen

Heb je een tientje over en wil je daar eens iets echt origineels mee doen? Check deze lijst van leuke en originele dingen waar jij deze 10 euro aan kunt uitgeven.

Fietsen huren in een onbekende stad

Een fiets huren hoeft helemaal niet duur te zijn, en het is een leuke manier om een voor jou nog onbekende stad te leren kennen. Bovendien is je lichaam je altijd dankbaar voor een beetje beweging. Kies een leuke stad uit en maak een leuke fietstocht!

Koelkastmagneetjes verzamelen

Je komt er niet ver mee, maar met een tientje kun je een leuk beginnetje maken voor een verzameling koelkastmagneetjes. Je kunt er al zeker 3 tot 5 magneetjes mee kopen, waarmee je een vliegende start maakt als kersverse verzamelaar. Ga je voor een bepaald thema, of kies je willekeurige magneetjes? Het kan allemaal?

Een Powerball lot kopen

Als je dan je geld in een loterij steekt, laat het dan niet een 13-in-een-dozijn loterij zijn. Pak meteen het grootste prijzenfestijn ter wereld! Je kunt eenvoudig online een Powerball lot kopen en direct meespelen voor die jackpot die vaak oploopt tot honderden miljoenen dollars.

Een iTunes mixtape maken

Voor jezelf of voor een ander kun je met 10 euro zeker 10 nummers uitzoeken, waarmee je een mixtape kunt maken van mp3’s. Verras een geliefde met een compilatie van songs die jullie aan mooie tijden doen denken, of maak een feel good album voor dagen dat je een extra steuntje in de rug kunt gebruiken!

Een goed doel steunen

In een gulle bui? Geef je tientje aan een goed doel. Ze zeggen dat geven een beter gevoel geeft dan nemen, dus misschien is dit wel de slimste tip! Zoek eens een ander goed doel uit dan anders, als je graag wat origineels steunt. Als je een ander blij kunt maken, waarom niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation