Nieuw: de Buurt-Ton van de Postcode Loterij

De Postcode Loterij heeft een nieuwe prijs toegevoegd aan het portfolio, namelijk de Buurt-Ton. Om te vieren dat er een nieuwe prijs ontwikkeld is voor de leden van de Postcode Loterij, geeft de loterij maar liefst dertig keer de nieuwe Buurt-Ton weg. Dit betekent dat dertig verschillende postcodes in ons land verrast worden met een aantrekkelijke geldprijs.

De Buurt-Ton van de Postcode Loterij: een korte kennismaking

De Buurt-Ton is een prijs die op een bepaalde postcode valt, zoals altijd het geval is bij de Postcode Loterij. Valt de Buurt-Ton op jouw postcode, dan krijg je 100.000 euro die je met de buren moet delen. De mensen met wie je de prijs moet delen, zijn de mensen die een winnend lot op dezelfde postcode in hun bezit hebben. En hoe meer loten je hebt, hoe groter jouw aandeel in de Buurt-Ton is en hoe meer geld je wint. Heb je bijvoorbeeld twee van de tien meespelende loten van de Buurt-Ton, dan krijg je hier 20.000 euro voor terug (10.000 euro per lot).

Humberto Tan en Nicolette van Dam geven de hele maand tonnen weg

Om te vieren dat de Buurt-Ton in het leven geroepen is door de Postcode Loterij, reizen Humberto Tan en Nicolette van Dam de hele maand juni door het land om 25 keer de Buurt-Ton weg te geven. Wie de winnaars van de nieuwe prijs zijn, zie je op RTL4 om 19:50 uur. Eerder werd de Buurt-Ton al in Asten gegeven, waar een handjevol bewoners van een bepaalde postcode samen 100.000 euro mocht verdelen.

Wil jij ook kans maken op een mooie prijs? Speel dan online lotto en je maakt automatisch kans op fantastische prijzen en monsterlijk hoge jackpotten. Zeker als je in de maand juli meespeelt, heb je grote kans om dikke prijzen te winnen in Amerikaanse loterijen en Europese loterijen, zoals de EuroMillions loterij!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation