Maak kennis met broker abcOptions

De online broker abcOptions is pas sinds 2013 actief, maar heeft sinds het ontstaan al vele beleggers mogen verwelkomen. Vraag jij je af of deze online broker ook interessant is voor jou? Lees in dit artikel dan meer over abcOptions en het platform van deze broker en beslis aan de hand van deze informatie of het handelen in binaire opties bij deze broker interessant is voor jou.

abcOptions: een korte introductie

De broker abcOptions biedt diverse beleggingsproducten aan. Zo kun je bij de broker producten vinden als high/low, maar ook One Touch, Range en Turbo. Waar je ook in wil handelen, de kans is groot dat je jouw favoriete beleggingsproduct bij de broker vindt.

Start je met handelen in binaire opties bij deze broker, dan moet je een handelsaccount openen met een minimaal bedrag van 100 euro. Dit bedrag is recentelijk verhoogd, maar het minimale handelsbedrag per trade is wel vrij laag. Zo moet je minimaal 10 euro per trade inzetten om te kunnen handelen in binaire opties bij deze broker. Wil je nog niet meteen beginnen met het investeren van grote hoeveelheden geld om beleggingen te doen? Dan kun je ook een mini-account met lage risico’s openen. En heb je een account aangemaakt bij deze broker? Dan profiteer je van een welkomstbonus van 30 procent van jouw eerste storting bij de broker.

160 activa, diverse tijdsintervallen en een hoog rendement

Het is niet voor niets dat abcOptions al vele beleggers heeft mogen verwelkomen sinds het oprichten van het online platform. Start je met beleggen in binaire opties bij deze broker, dan profiteer je ten eerste van een groot aanbod van verhandelbare activa. Zo biedt de broker wel 160 verschillende verhandelbare activa aan waaronder valutaparen, individuele aandelen en indices. Een ander voordeel van het handelen in binaire opties bij deze broker, is het feit dat de broker verschillende tijdsintervallen voor de binaire opties hanteert. Niet alleen de standaard tijdsintervallen die je bij alle brokers vindt, maar ook unieke tijdsintervallen zoals het tijdsinterval van de 15 seconden Turbo optie. Tot slot hanteert abcOptions hoge rendementen, waaronder het mogelijke rendement van 81 procent bij de normale high/low opties van de broker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation