Lucky Day is op zoek naar winnaar 90.000 euro

In Rotterdam loopt iemand rond zonder te weten dat hij of zij 90.000 euro heeft gewonnen. De gelukkige man of vrouw kocht op 29 juli van dit jaar een Lucky Day-lot op de Nieuw Binnenweg in Rotterdam, maar hij of zij had waarschijnlijk niet verwacht hier echt geld mee te winnen. Lucky Day is namelijk op zoek naar de prijswinnaar of prijswinnares, die door het kopen van het lot 90.000 euro rijker is geworden.

Nederlandse Loterij doet oproep

Je zou denken dat loterijen het liefst willen dat prijzengeld nooit geïnd wordt, maar dit is zeker niet het geval. Loterijen hebben het beste voor met hun leden en als er iemand niet weet dat hij of zij een grote geldprijs heeft gewonnen, wordt er dan ook altijd een oproep geplaatst. Zo doet de Nederlandse Loterij nu een oproep voor de prijswinnaar of prijswinnares van 90.000 euro om zich te melden, zodat hij of zij het prijzengeld kan innen.

Het gaat om een lot met de getallen 04, 19, 57, 64, 67, 75, 59 en 80, die een paar minuten over vijf op 29 juli 2016 gekocht werd bij Techador. De persoon met dit lot heeft alle acht getallen goed geraden en speelde mee met het bonusgeld, waardoor de prijs op 90.000 euro uitkomt. Nog niemand heeft zich gemeld, maar de Nederlandse Loterij verwacht dat dit niet lang meer zal duren na de oproep.

Prijs wacht al drie maanden op winnaar of winnares

De gelukkige winnaar of winnares met het Lucky Day-lot heeft in ieder geval geen haast om de prijs op te halen, aangezien de prijs al 3 maanden ligt te wachten op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij. Dit is uitzonderlijk, want het komt niet vaak voor dat prijswinnaars hun prijs niet meteen komen verzilveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation