Inwoners Zevenhuizen winnen 230.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Een inwoonster uit Zevenhuizen heeft zondag 115.000 euro gewonnen door mee te spelen met de Postcode Loterij Bingo, een spel van de Postcode Loterij dat iedere week tijdens de uitzending van Miljoenenjacht gespeeld wordt. De inwoonster heeft de prijs gewonnen omdat haar bingokaart als eerste vol was en ontvangt hetzelfde bedrag als de finalist in de studio van Miljoenenjacht. De overige twee deelnemers die in dezelfde postcode wonen als de vrouw, verdeelden het bedrag van 115.000 euro. Op deze manier werd er op één dag maar liefst 230.000 euro verdeeld over Zevenhuizen na een aflevering Miljoenenjacht.

Winnares Bingo: slecht geslapen door het nieuws

De winnares van de Postcode Loterij Bingo is, zoals je je wel kunt voorstellen, blij verrast. Ze verklaart: “Dit is een hele verrassing: je gelooft het eerst echt niet. Tijdens de uitzending van Miljoenenjacht zie je ‘Zevenhuizen’ in beeld staan als winnaars van de Bingo, maar ik kon het niet geloven tot de Postcode Loterij zondagavond zelf belde.” Zij kreeg het telefoontje waar veel leden van de Postcode Loterij een moord voor zouden doen, namelijk met de boodschap dat zij de winnares is van de Postcode Loterij Bingo.

De winnares heeft die nacht onrustig geslapen door het nieuws, maar niet door vervelende slaapproblemen. “Ik heb het bedrag vannacht al tien keer uitgegeven! Aan een nieuwe badkamer bijvoorbeeld. Dromen genoeg, maar we doen het rustig aan.” Net zoals veel andere mensen uit het Noorden, blijft de vrouw rustig en nuchter.

Wat de twee andere winnaars van de Postcode Loterij Bingo (57.500 per persoon aan prijzengeld) met het geld gaan doen, is niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation