Het verhaal van Henk van Veenendaal: de oprichter van SuperBelegger

SuperBelegger is een online tool die je gratis kunt gebruiken om beter en slimmer te beleggen op basis van de goudprijs. Veel mensen begrijpen niet waarom deze tool zomaar gratis te gebruiken is, maar dit wordt vanzelf duidelijker als je het verhaal van Henk van Veenendaal, de oprichter van SuperBelegger, leest. In dit artikel lees je waarom hij heeft besloten de tool gratis aan te bieden.

Henk van Veenendaal: geld moet eerlijker verdeeld worden

We weten allemaal dat rijke mensen gemakkelijk nog rijker worden dan mensen die minder geld hebben of zelfs erg weinig te besteden hebben. Iedereen vindt dit wel oneerlijk, maar Henk van Veenendaal stoort zich er meer aan dan de gemiddelde burger. Hij vindt dat geld eerlijker verdeeld moet worden en heeft jaren gezocht naar een manier om dit te doen. Uiteindelijk kwam hij met het idee van SuperBelegger: een online tool die iedereen kan gebruiken om veel geld te verdienen door geld te beleggen.

SuperBelegger: een tool voor de kleine belegger

De meeste beleggingstool richten zich op de grote beleggers, die een groot vermogen hebben opgebouwd door de jaren heen en een groot deel van dit vermogen in kunnen zetten om nog meer geld te verdienen. SuperBelegger richt zich juist niet op de grote beleggers (al mogen zij de tool natuurlijk wel gebruiken), maar wil zich op kleinere beleggers richten. Het gaat om gewone burgers, die weinig geld investeren of misschien nog nooit belegd hebben. Ze investeren weinig geld, maar kunnen met SuperBelegger wel veel geld verdienen.

Door zich te richten op de kleine beleggers, wil Henk van Veenendaal het mogelijk maken om het geld in de wereld wat eerlijker te verdelen. De grote beleggers gaan er niets op achteruit, maar de mensen met minder geld hebben wel een mogelijkheid om hun vermogen ook eens goed te laten stijgen. Uiteindelijk wordt iedereen er beter van en dit is precies de bedoeling van SuperBelegger.

Disclaimer: bovenstaand artikel is een parodie op de vele artikelen die je tegenwoordig online voorbij ziet komen. Uiteraard bestaat dit programma niet. Let goed op waar je mee in zee gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation