Flinke winsten Toto voor drie spelers

Dat je nog steeds veel geld kunt winnen door met de Toto van Lotto mee te spelen, hebben drie spelers wel bewezen. De Toto-13 jackpot ter waarde van 31.777,81 euro werd namelijk door drie spelers gewonnen, waarvan twee internetspelers en één winkelspeler.

Flinke winsten Toto voor drie spelers: achtergrondinformatie

In het weekend van 13 en 14 februari van het jaar 2016 voorspelden in totaal drie spelers alle dertien voetbalwedstrijden goed. Samen deelden zij een prijs van 31.777,81 euro. Dit is een hoge jackpot, maar het is niet de hoogte Toto-13 jackpot die ooit werd gewonnen bij de Lotto. De hoogste jackpot die ooit gewonnen is door dertien voetbalwedstrijden goed te voorspellen, is namelijk de jackpot van 285.000 euro bruto. Deze jackpot viel in januari van het jaar 2016 in Friesland, waar nu een gelukkige Totospeler woont.

Overigens is de Toto-13 jackpot van 13 en 14 februari niet de laatste jackpot die gewonnen werd bij de Toto, want in het weekend van 5 en 6 maart was het weer raak. Ook dit weekend viel de jackpot weer en wel met een waarde van 14.000 euro bruto.

Nieuwe Toto-13 jackpot: 10.000 euro

Nu er wederom een Toto-13 jackpot gevallen is, is er weer een nieuwe jackpot geopend. Deze jackpot begint op het standaard startbedrag van 10.000 euro en zal weer verder oplopen tot een nieuwe speler de Toto-13 jackpot wint.

Wil jij ook kans maken op de nieuwe Toto-13 jackpot, net zoals de andere gelukkige spelers van de Toto die in dit artikel benoemd werden? Speel dan mee met de Toto door naar een deelnemende winkel te gaan of online een account aan te maken. Zeker als je veel verstand hebt van voetbal, is het meespelen met de Toto een aanrader. Op deze manier kun je jouw kennis met betrekking tot voetbal namelijk inzetten om geld te verdienen en ben je ook nog eens bezig met iets wat je leuk vindt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation