De vijf beste brokers voor binaire opties

Er zijn tientallen online brokers actief met een platform voor het online handelen in binaire opties, maar deze brokers zijn niet allemaal even betrouwbaar en de platforms van de brokers zijn niet allemaal van de beste kwaliteit. Wil je weten welke brokers op dit moment door experts als de beste brokers van de Nederlandse markt worden beschouwd? Lees dan welke vijf brokers in de top vijf brokers voor binaire opties horen volgens experts en kies één van deze brokers om te starten met handelen in binaire opties.

Nummer 1: abcOptions

abcOptions is een online broker met een Nederlandse website en Nederlandse klantenservice. Je kunt eenvoudig met iDeal betalen om geld op je beleggingsrekening te storten, je krijgt hoge bonussen en je hebt veel activa om in te beleggen.

Nummer 2: Optie24

Na abcOptions is Optie24 op dit moment de beste broker voor Nederlandse handelaren. Net zoals abcOptions heeft ook Optie24 een Nederlandse website en de mogelijkheid om met iDeal te betalen, maar de handelsmogelijkheden van deze broker zijn wel iets minder groot. Dit is dan ook de reden dat de broker niet op nummer één staat, maar nummer twee in de ranglijst is geworden.

Nummer 3: 10Trade

Op de derde plek in de ranglijst voor de beste brokers op de Nederlandse markt staat de online broker 10Trade. 10Trade heeft een Engelse website, maar heeft de website wel uitgebreid met enkele gebruiksvriendelijke secties in het Nederlands vol handige informatie voor beleggers. Wil je geld storten, dan kan dit eenvoudig met iDeal.

Nummer 4: Banc de Binary

Banc de Binary is een broker voor serieuze beleggers. Het platform van de broker is erg innovatief, het platform heeft een groot aantal activa om in te beleggen en het platform heeft interessante bonussen. Omdat de website echter niet in het Nederlands is en het ook niet mogelijk is om met iDeal te betalen bij deze broker, staat Banc de Binary op nummer vier.

Nummer 5: anyoption

anyoption heeft geen Nederlandse website, maar je kunt er wel met iDeal betalen. Een groot voordeel van anyoption en de reden dat deze broker in de top vijf staat, is het feit dat je bij deze broker met andere typen opties kan handelen dan bij andere brokers. Het productaanbod van de broker is dan ook zeker uniek te noemen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation