De minilening: waar kun je de lening voor gebruiken?

De minilening wordt ook wel het minikrediet genoemd. Het is een kleine lening die je eenvoudig via het internet af kunt sluiten, waarna je het geleende geld snel op je rekening krijgt. Doorgaans leen je niet meer dan enkele honderden euro’s, die je voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Voor welke doeleinden de meeste mensen een minilening afsluiten, lees je op deze pagina.

De minilening voor dure aankopen

Wil je een dure televisie kopen, maar heb je hier nu even het geld niet voor? Dan kun je een minilening afsluiten om de televisie toch te kunnen kopen en direct na het ontvangen van je salaris af te betalen. Door de rente betaal je wat meer voor de televisie, maar dan heb je jouw nieuwe tv wel eerder dan wanneer je moet wachten op je nieuwe salaris. Veel mensen die een minilening afsluiten, doen dit om dure aankopen zoals een nieuwe televisie te bekostigen.

De minilening voor noodgevallen

Een ander deel van de mensen die een minilening afsluit, doet dit bij een noodgeval. Denk hierbij aan een wasmachine die plotseling kapot gaat, terwijl jij even geen geld hebt om een nieuwe te kopen. Of denk aan een rekening die je nog moet betalen en die bijna verloopt, terwijl je net je laatste salaris uitgegeven hebt. Allemaal noodgevallen die je op kunt lossen door een minilening af te sluiten.

De minilening om schulden af te lossen

Tot slot zijn er mensen die een minilening afsluiten om schulden af te lossen. Zitten schuldeisers op je nek om je schulden af te betalen, dan doe je soms gekke dingen om van je schulden af te komen. Wij raden je af om schulden af te betalen met een minilening, omdat je in dit geval een nieuwe lening aangaat. De minilening is vrij duur en lost je probleem daarom slechts voor de korte termijn op. Op de lange termijn ben je alleen maar meer geld kwijt en kun je zelfs verder in de problemen komen door de minilening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation