Beginnen met beleggen? Probeer de app Bux eens!

Als je wil beginnen met beleggen op een laagdrempelig niveau, kun je gebruik maken van de mobiele applicatie Bux. Bux is een relatief nieuwe app die het mogelijk maakt om kennis te maken met het handelen in CFD’s, ook wel Contract of Differences genoemd. Wat het beleggen met de app zo leuk maakt, is het feit dat je dit eenvoudig altijd en overal met je mobiele telefoon kan doen. Zit je even in de trein, ben je op een saaie verjaardag of zit je thuis op de bank, dan kun je ondertussen beleggen met deze app.

FunBux: beleggen met virtueel geld

De app Bux bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is het zogeheten FunBux: een deel van de app waarbij gebruikers de mogelijkheid krijgen om te beleggen met virtueel geld. Zeker voor beginnende beleggers is de FunBux interessant, simpelweg omdat zij met dit deel van de app geen echt geld in hoeven te zetten en dus ook niets kunnen verliezen. Ben je al wel een ervaren belegger maar wil je kennismaken met het platform van de app, dan kun je dit ook eenvoudig doen met FunBux.

SeriousBux: beleggen met echt geld

Heb je het beleggen met virtueel geld wel gezien, dan kun je starten met SeriousBux. SeriousBux is een functie in de app die het mogelijk maakt om met echt geld te investeren in CFD’s en dus ook echt geld te verdienen. Je kunt eenvoudig van de FunBux naar de SeriousBux overstappen, zodat je na het oefenen met virtueel geld eenvoudig kan starten met het echte werk.

Starten met Bux? Download de app

Wie wil starten met beleggen met Bux, moet beginnen met het downloaden van de applicatie. Heb je dit gedaan, dan kun je eenvoudig een account aanmaken om te starten met het investeren in beleggingen. Hierbij kun je zelf kiezen of je een FunBux account aan wil maken of meteen wil starten met SeriousBux, maar wij raden wel aan om de applicatie eerst te testen met de FunBux.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Navigation